Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za služby neplatil

CHOMUTOV - Ve sklepích řádil zloděj, Přístroj naměřil alkohol ... 

Za služby neplatil
Obvinění z trestného činu podvodu si převzal 28letý Chomutovák. Minulý rok uzavřel smlouvu se společností poskytující telefonní služby, telefon využíval, ale poplatky nehradil. Při výslechu uvedl, že na zaplacení neměl nikdy peníze. Do dnešního dne tak dluží hotovost ve výši 27 tisíc korun.  Za uvedený skutek muži hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Ve sklepích řádil zloděj
Škodu za téměř třicet tisíc korun způsobil zloděj, který se v Jirkově vloupal do suterénu domu v Nerudově ulici. Po vniknutí do sklepních prostor poškodil vstupní dveře do úklidové místnosti a odnesl si odtud různé elektrické nářadí a kování zámku i s vložkou. Z dalšího sklepa, tentokrát ve Smetanových sadech, pachatel odcizil horské jízdní kolo za téměř sedmnáct tisíc korun. Obě krádeže nyní vyšetřují místní policisté.

Přístroj naměřil alkohol
2,80 promile alkoholu v dechu naměřil přístroj 53letému muži, kterého kontrolovala policejní hlídka při projíždění vozidlem Petlerskou ulici v Klášterci nad Ohří. Z mužova jednání bylo poznat, že před jízdou požíval alkohol a toto tušení pak provedená dechová zkouška potvrdila. Na pachatele čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vloupání do kanceláře
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti pachatele, který má na svědomí vloupání do jedné místní firmy. Poškozeným oknem vnikl zloděj  do kanceláře, všechno zde prohledal a odcizil kompletní počítač s příslušenstvím, těžítka, šroubováky a nepohrdl ani dvěma lahvemi značkového alkoholu. Firmě vznikla celková  škoda ve výši 85 tisíc korun.  

Zmlátil příbuzného
Obvinění z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví čeká na 25letého muže z Chomutova. Při hádce se svým příbuzným jej udeřil do obličeje a způsobil mu zranění, které si vyžádalo ošetření v chomutovské  nemocnic. Mužovo jednání ve značné míře ovlivnila skutečnost, že jednal pod vlivem alkoholu. Provedená dechová zkouška byla pozitivní, přístroj naměřil 2,49 promile alkoholu v dechu.

Bilance dopravních nehod
I během středy panoval na silnicích poměrně klid. Policisté řešili pouhé dvě nehody, nikdo nebyl zraněn , opravy poškozených vozidel budou majitelé stát nejméně devět tisíc korun.

 

vytisknout  e-mailem