Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za volantem neměli co dělat

MOST - Kontrolou to zjistili policisté; Plavil se na člunu, zloděj ho okradl + další  

 

Dopravní policisté v těchto dnech sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání dvěma řidičům. Muži, oba z Teplicka, mají platnou blokaci řidičského oprávnění. Jeden byl policejní hlídkou kontrolován v ulici Pod Lajsníkem, druhý na Třídě Budovatelů. Případy jsou šetřeny samostatně ve zkrácených přípravných řízeních.


 

Když se plavil na člunu, zloděj ho okradl

O věci za téměř čtyři tisíce korun přišel mladík z Litvínova. Zloděj ho okradl v okamžiku, kdy se plavil na člunu na rybníku v Litvínově. Jeho věci uložené v krosně zůstaly ležet na břehu. Mladý muž si po chvíli všiml už jenom prázdného místa. Spolu s pachatelem zmizela také platební karta, peněženka, doklady, tenisky a pumpa na nafukování člunu. Policie případ šetří jako přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po pachateli pátrá.


 

Kočárkárnu navštívil zloděj

Mostečtí policisté pátrají po pachateli, který si přivlastnil cizí majetek v kočárkárně ve Višňové ulici. Škoda, kterou způsobil odcizením dvou jízdních kol a koloběžky, je vyčíslena na deset tisíc korun. Věc policie šetří jako přečin krádeže.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 11. září 2012

vytisknout  e-mailem