Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za vyhrožování čelí trestnímu stíhání

LOUNY - Hrozí mu až rok za mřížemi. 

Sedmatřicetiletému muži ze Žatecka sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu nebezpečného vyhrožování. Při telefonickém rozhovoru totiž vyhrožoval bývalé manželce, že ji zabije, a spolu s ní i její rodinné příslušníky a současného přítele. Nyní za své jednání čelí podezření z uvedeného trestného činu. Pokud bude odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až na jeden rok.

Dluží na výživném

Na svou dceru neplatil výživné 32letý muž z Kladenska. I když mu tuto povinnost nařídil Okresní soud v Lounech a je tak stanoveno v zákoně, krkavčí otec vše ignoroval a do současné doby dluží k rukám matky žijící s dcerou na Lounsku, 42 000 Kč. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování již dotyčného obvinil z trestného činu zanedbání povinné výživy.

Pozor na kapsáře!

V linkovém autobusu na trase Louny – Žatec byl ve středu ráno okraden mladý muž z Lounska. Dosud nezjištěný poberta mu z kapsy jeho bundy odcizil peněženku s finanční hotovostí, měsíční jízdenkou, doklady, kreditní kartou a dalšími doklady, čímž mu způsobil škodu za 2 184 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 10. února 2017

 

vytisknout  e-mailem