Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Za vykradené sklepy bude mladík potrestán

CHOMUTOV - Do prodejny vnikl zloděj, Opuštěné zahrady lákají, Kdosi odnesl počítač, Nákupní vozíky zmizely.... 

Mladík vykrádal sklepy
V policejní cele skončil 24letý Chomutovák, který se snažil tento týden vniknout do dvou sklepů v panelovém domě na Palacké ulici. Úmysl mu překazila hlídka strážníků Městské policie, která jej zadržela. Při dalším vyšetřování bylo zjištěno, že obdobné činnosti se již dopustil o několik dnů dříve, kdy se vloupal do sklepních kójí v ulicích Karolíny Světlé a Selské. Po překoná petlice na dveřích vnikl dovnitř , z jednoho sklepa odcizil různé elektrické nářadí za patnáct tisíc korun, z druhého pak dětské kolo, hračky a dvě krabice s dlažbou, vše za necelé čtyři tisícovky. Za poslední tři roky to bylo jeho další porušení zákona, proto byl i nyní obviněn z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody a bude podán návrh na jeho vzetí do vazby. 
Do prodejny vnikl zloděj
Vloupání do jedné jirkovské prodejny potravin vyšetřuje od včerejšího dne místní policie. Neznámý zloděj se dostal do objektu dveřmi z nákladové rampy, uvnitř všechno prohledal a odnesl si alkoholické nápoje, cigarety a potraviny. Hodnotu odcizených věcí stanovil majitel na dvacet tisíc korun, oprava poškozeného zařízení jej bude stát dalších dvacet tisíc korun. Na pachatele čeká obvinění z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
Opuštěné zahrady lákají
Kadanští policisté přijali oznámení o vloupání do zahradního altánu v kolonii Bystřice. Kdosi tento týden vnikl do opuštěné chatky, objekt prohledal a odnesl nejen barevný televizor, ale i rádio, vysavač, nabíječku a motorový křovinořez. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši deset tisíc korun. Bude-li pachatel dopaden, bude obviněn z trestného činu krádeže.
Kdosi odnesl počítač
Neznámý zloděj využil včera chvilkové nepozornosti zaměstnanců jedné  prodejny na Packého ulici v Chomutově a za provozu zde odcizil odložený notebook za sedm tisíc korun.Okolnosti krádeže nadále šetří policie.
Nákupní vozíky zmizely
Včera, kolem osmé hodiny ráno, zmizely dva nákupní vozíky od prodejny Baumax v otvické obchodní zóně. Při vyšetřování bylo zjištěno, že jej doposud neznámí pachatelé naložili do přistaveného nákladního vozidla a z místa odejeli. Po vozidle a zlodějích nyní pátrají policisté, kteří začali krádež vyšetřovat.
Za napadení vykázán z bytu
Kadanští policisté vyjížděli včera, krátce po půlnoci, do Koželužské ulice, kde 33letý muž napadl svou, o čtyři roky mladší, manželku. Protože nešlo o první útok, byl násilník vykázán ze společného bydliště manželů. Po provedeném výslechu byl muž propuštěn neboť jeho další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
Bilance dopravních nehod
Čtvrtek přinesl na sinicích okresu pouhé dvě nahlášené kolize v dopravě. Nikdo nebyl zraněn, škody na majetku byly vyčísleny na 200 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem