Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Záchrana lidského života

TŘEBÍČSKO: Pátrací akce muži zachránila život. 

Policisté společně s hasiči zachránili muže, který se pokusil o sebevraždu. V dopoledních hodinách dne 29. dubna přijali policisté z Obvodního oddělení Jemnice oznámení ženy o pohřešování jejího šestačtyřicetiletého syna.

Pohřešovaný muž byl ve večerních hodinách dne 28. dubna na procházce v lese se svojí matkou v Městském lese v katastrálním území obce Jemnice, kde náhle zmizel v lesním porostu. Po celou noc se muž nevrátil do svého bydliště. Z tohoto důvodu se v dopoledních hodinách následujícího dne rozeběhla velká pátrací akce, které se zúčastnili policisté z Obvodního oddělení Jemnice, Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Oslavou, policejní psovod se služebním psem, policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování z Třebíče, Hasičský záchranný sbor kraje Vysočina ze stanice Jemnice a sbor dobrovolných hasičů ze stanice Jemnice. Celkem po pohřešovaném pátralo více než dvacet osob.

 

Muž byl nalezen po jedné hodině od počátku pátrací akce v 12:00 hodin dne 29. dubna v části zvané Modrácký kopec v kritickém stavu. Pokusil se o sebevraždu a měl řezné rány na rukou a krku. Byl převezen k ošetření do Nemocnice v Třebíči. Rychlá pátrací akce muži zachránila život.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

30. dubna 2012


 

vytisknout  e-mailem