Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Žádáme širokou veřejnost o pomoc + Video

MLADOTICE - Žádáme občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámou osobu důležitou pro objasnění případu poznali, aby kontaktovali policisty. 

Policisté z územního odboru Plzeň-venkov prověřují případ krádeže vloupání do kiosku v Mladoticích. K vloupání došlo v době od 11. října 2020 do 20. října loňského roku. Pachatel u kiosku pomocí bateriové rozbrušovačky odstranil tři visací zámky z kovové mříže dveří, poté vypáčil vstupní dveře do kiosku a vstoupil dovnitř. S sebou si následně odnesl dvě propanbutanové láhve a alkoholické a nealkoholické nápoje v hodnotě téměř čtyři a půl tisíce korun.

Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení. Vyhodnocením kamerového záznamu policisté zjistili, že se v blízkosti kiosku pohybovala neznámá osoba, která na místo přijela osobním vozem tovární značky Škoda Felicia. Dle kamerového záznamu došlo ke spáchání skutku dne 19. října 2020 v době od 8:37 do 9:38 hodin.  Policisté šetřením zjistili, že vozidlo je v současné době odstaveno v Plzni.

Policisté zjistili, že pachatel je dle všeho muž, sportovní postavy, oblečen do tmavě-modré kšiltovky s bílým nápisem, tmavě modré bundy s kapucí, černých kalhot, černých sportovních bot s bílým znakem, zřejmě „NIKE“.

Z tohoto důvodu žádáme občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámou osobu důležitou pro objasnění případu poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
22. února 2021

vytisknout  e-mailem