Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádáme spoluobčany o spolupráci

TRUTNOVSKO - Násilné vniknutí do prodejny v Trutnově. 

ALPINE PRO TUALPINE PRO TU
Policie České republiky v Trutnově v pondělí 3. února 2014 informovala širokou veřejnost formou tiskové zprávy o případu násilného vniknutí do jedné z prodejen se sportovním oblečením v centru Trutnova na Horské ulici. Přivolaní policisté z výpovědi poškozeného, provedeného šetření a ohledání místa činu zjistili, že v průběhu noci z pátku na sobotu 1. 2. 2014 dosud neznámý zloděj či zloději násilím vnikli do obchodu ALPINE PRO, ze kterého odcizili finanční hotovost a oděvní svršky shora uvedené značky. Majitel prodejny vyčíslil předběžně škodu na 105 tisíc korun. Za přečiny krádeže provedené vloupáním a poškození cizí věci hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let.
Trutnovští policisté se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování do současné doby po zloději a odcizených věcech intenzivně pátrají.
ALPINE PRO TUALPINE PRO TU
Z dosud provedeného šetření vyplynulo, že k uvedenému případu došlo v sobotu 1. 2. 2014 krátce před čtvrtou hodinou ranní. V uvedené době přijela skupina pachatelů dosud neustanoveným osobním motorovým vozidlem tmavší barvy ve směru od trutnovského autobusového nádraží před uvedený obchod, kde po samotném vloupání pachatelé do odstaveného automobilu nakládali odcizené zboží a po několika minutách z místa odjeli příjezdovou cestou. V době páchání uvedeného případu procházelo kolem napadené prodejny a zaparkovaného dopravního prostředku, do kterého zloději ukládali svůj lup, několik osob. Trutnovští policisté by tímto chtěli oslovit zejména pár, který v inkriminované době, tedy ve čtyři hodiny ráno místem krádeže procházel. Uvedená dvojice k místu přicházela ve směru od Krakonošova náměstí, kdy na několik okamžiků muž a žena odbočili do místní pasáže a následně procházeli kolem osob, které se uvedeného protiprávního jednání měly dopouštět. 
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá samozřejmě každého, kdo by mohl k uvedené krádeži uvést jakoukoli informaci, nechť co nejdříve kontaktuje nejbližší policejní služebnu či přímo linku 158.
por. Bc. Udo Ertner
7. 2. 2014 v 9:45 
Odkazy do noveho okna

ALPINE PRO vloupání1

ALPINE PRO vloupání1 

Detailní náhled

ALPINE PRO vloupání2

ALPINE PRO vloupání2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem