Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Žádáme svědka loupeže, aby se policistům přihlásil

JIHLAVA: Pomohl ženě, kterou pachatel přepadl v prostoru pod starým Brněnským mostem. 

Kriminalisté se znovu obracejí na občany s žádostí o spolupráci při dopadení pachatele loupežného přepadení. K přepadení došlo ve středu 20. července kolem půl osmé ráno v Jihlavě. Doručovatelku tiskovin, která šla ve směru od ulice Křižíkova k zoologické zahradě, přepadl v prostoru pod starým Brněnským mostem neznámý muž. Chtěl se zmocnit její tašky. Tomu se žena bránila a o tašku se přetahovali. Poškozená volala o pomoc. Pachatel ženu strčil a ta upadla na zem. Z prostoru starého Brněnského mostu na neznámého muže zakřičel svědek a běžel napadené ženě na pomoc. Pachatel poté z místa utekl směrem k lesoparku Heulos. Pachateli se nepodařilo tašky zmocnit. Žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.
 
Kriminalisté žádají svědka loupežného přepadení, který napadené ženě pomohl, aby se policistům přihlásil na lince 158. Jeho svědectví je velmi důležité a kriminalistům by výrazně pomohlo při dopadení pachatele tohoto závažného zločinu.
Uvítáme také informace od dalších občanů, kteří byli svědky loupežného přepadení nebo mohou kriminalistům poskytnout jakoukoli informaci směřující k dopadení pachatele.
Popis neznámého pachatele: Je vysoký přibližně 160 - 170 centimetrů. Muž má plnovous. Působí zanedbaným dojmem. Na sobě měl oblečené krátké kalhoty a černou mikinu s kapucí.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
4. srpna 2011
 

vytisknout  e-mailem