Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Dopravní policisté vyšetřují střet vozidla s chodcem. 

Ve středu 20. března, krátce před 14. hodinou, došlo v Liberci na křižovatce ulic U Strže a Pivovarská k dopravní nehodě.
Ve směru z ulice U Strže běžel muž, který pravděpodobně přehlédl přijíždějící osobní motorové vozidlo. Nevyhnutelně tak došlo ke střetu, po kterém však řidič osobního automobilu, pravděpodobně stříbrné, béžové nebo světle modré barvy, z místa dopravní nehody ujel. Řidič dosud neustanoveného automobilu svým újezdem z místa dopravní nehody neučinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon. Chodec, byl s lehkými zraněními převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Liberci.

Žádáme případné svědky, kteří ve středu 20. března ve 13:55 hodin, byli v místě nebo poblíž místa dopravní nehody a střet automobilu s chodcem mohli spatřit, a stejně tak žádáme i řidiče osobního automobilu, který se s chodcem střetl, aby se ozvali policistům prostřednictvím linky 158, tel. č. 974 466 254 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci. Je také možné, že střet zaznamenala palubní kamera jiného projíždějícího vozidla. Žádáme tedy i ostatní řidiče, kteří záznamem disponují, aby se policistům ozvali.
Jakékoli informace a svědectví mohou policistům dopomoci k objasnění události a ke zjištění příčin a okolností samotného nehodového děje.

22. března 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem