Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

LIBEREC - Pátráme po totožnosti dvou důležitých svědků. Znáte je? 

Liberečtí policisté pátrají po totožnosti dvou svědků výtržnictví a poškození cizí věci.

V pátek 21. dubna, krátce před 18. hodinou, došlo ve vnitrobloku ulice Moskevská v Liberci ke slovní rozepři, kter
á následně vyvrcholila až ve fyzické napadení a k poškození zaparkovaného osobního automobilu. Předběžná škoda byla vyčíslena na 20tisíc korun.

Obracíme se na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění dvou důležitých svědků celé události. Oba muži se v inkriminované době nacházeli právě ve vnitrobloku Moskevské ulice a svým svědectvím k případu by mohli výrazným způsobem dopomoci k jeho objasnění.

První ze svědků, po jehož totožnosti pátráme, měl na sobě černo - červenou bundu s bílými prvky na vrchních částech rukávů, tričko nebo mikinu černé barvy s potiskem a modré kalhoty. Jednalo se velmi pravděpodobně o rifle. Podle zatím dostupných informací se tento muž zřejmě znal s dalším mužem, který byl v daném okamžiku také přítomen předmětného jednání. Ten měl na sobě černou sportovní obuv, modré riflové kraťasy, černou mikinu s kapucí a na zádech černý batoh. Muž měl černé, krátce střižené vlasy a vousy.

Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví a poškození cizí věci, za který pachateli v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Informace k případu a k osobě na fotografiích můžete předat policistům prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo přímo na služebně Obvodního oddělení Liberec – centrum v ulici Krajinská.

Za spolupráci velmi děkujeme.

14. června 2023
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem