Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádný troškař

LITOMĚŘICE – Nakupoval, ale neplatil; Stavba bez lešení; Na peněženku zapomněla 

Až dva roky může strávit za mřížemi 38letý muž, který z prodejny odnášel boty bez placení. Na konci listopadu navštívil jako zákazník prodejnu obuvi v centru Litoměřic a odcizil pár bot za 2 tisíce korun. Hned následující den v dopoledních hodinách se vydal do stejné prodejny a odcizil další dva kusy sportovních bot za více než 4 tisíce korun. Bezprostředně poté navštívil nedalekou prodejnu potravin, odkud si odnesl bez placení sadu koření za 450 korun. Ještě téhož dne byl zadržen i s částí odcizeného zboží. Policisté na základě zjištěných informací muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Stavba bez lešení
V noci na pondělí zmizelo ze stavby rodinného domu na Lovosicku lešení. Stavební lešení postavené kolem rodinného domu kdosi rozebral a odvezl bez vědomí majitele. Škoda je vyčíslena na 70 tisíc korun a neznámému pachateli hrozí v případě dopadení až pětileté vězení.

Na peněženku zapomněla
Při výběru zboží v jedné z roudnických prodejen přišla mladá žena o svou peněženku. Odložila si jí do regálu se zbožím a vzpomněla si na ní až u pokladny. Když se na místo vrátila, již zde peněženku nenašla. Předběhl jí zřejmě neznámý lapka, který si jí přivlastnil. Škoda je vyčíslena na 900 korun. Po neznámém pachateli pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

Litoměřice, 4. 12. 2013, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
e-mail: pislt@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem