Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o informace

Žádost o kopii návrhu na uložení č.j. 

Dne 17. prosince 2014 obdrželo Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje zasláním prostřednictvím datové schránky povinného subjektu žádost o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Jednalo se o žádost o kopii usnesení uložení v konkrétní věci.

 Znění žádosti, cituji: „Dobrý den, žádám tímto o kopii usnesení uložení věci č.j. ....

Policie ČR jakožto povinný subjekt posoudila žádost a konstatuje, že informace, které žadatel požaduje, lze poskytnout pouze z části. Jako odpověď poskytuje povinný subjekt požadovaný dokument. Jedná se o elektronický obraz dokumentu návrh na uložení č.j., který je součástí spisového materiálu vedeného v interním informačním systému ETŘ oddělením hospodářské kriminality územního odboru Nový Jičín pod č.j. .... Spisový materiál se týká podání v souvislosti s možným spácháním trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby, konkrétně ....

 

Jelikož obsahem poskytnutého dokumentu jsou osobní a citlivé údaje ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon č. 101/2000 Sb.“) a rovněž informace týkající se práv třetích osob, byly tyto informace povinným subjektem znečitelněny (anonymizovány). Neposkytnutí anonymizovaných údajů je předmětem rozhodnutí o částečném odmítnutí žádosti.

 

 

vytisknout  e-mailem