Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o informace - k diskotéce Apollo

Policie České republiky, Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje (dále jen „krajské ředitelství“) jako subjekt povinný obdrželo žádost o poskytnutí informace ve smyslu zákonač. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, doručenou prostřednictvím datové schránky dne 29. srpna 2023, žadatel Happy Bars s.r.o., kterými požaduje následující informace:

„O zpřístupnění všech čísel jednacích (případně spisových značek) ve věcech, kdy Policie České republiky zahájila úkony týkající se všech přestupků rušení nočního klidu v souvislosti s diskotékou Apollo v ulici Táborská od 1. 1. 2020 do dnešního dne.“

Krajské ředitelství zaslalo dne 12. září 2023 sdělení o vyčíslení nákladů za rozsáhlé vyhledání informací, jelikož požadované informace lze zjistit pouze manuálním nahlédnutím do 38 čísel jednacích. Dne 17. září 2023 žadatel zaslal potvrzení o uhrazení nákladů.

Krajské ředitelství prostudovalo čísla jednací a sděluje, že v období od 1. ledna 2020 do dne podání žádosti, tj. 29. srpna 2023, nezahájilo žádné úkony týkající se dotazovaného přestupku. Nicméně krajské ředitelství eviduje 10 čísel jednacích, které mají spojitost s diskotékou Apollo, kdy tyto byly z důvodu věcné příslušnosti postoupeny k vyřízení na příslušný správní orgán. Krajské ředitelství nedisponuje s informacemi o průběhu a výsledku správního řízení, neboť mu to právní předpisy nedovolují.

vytisknout  e-mailem