Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o informace o měření rychlosti v obci Třebechovice pod Orebem

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost ze dne 24. března 2024

Žádost:

Žádám tímto o

1. určení míst pro měření rychlosti Městskou policií v obci Třebechovice pod Orebem (včetně všech městských částí) ve smyslu § 79a zák. č. 361/2000 Sb. a to konkrétně:

- kdy, jak a jaká místa určila Policie ČR Městské policii Třebechovice pod Orebem v katastru obce Třebechovice pod Orebem včetně obcí k ní přiléhajících pro účely měření rychlosti v obdobích, do nichž spadá den 26. 3. 2024 a na základě jakého opatření se tak stalo,

- poskytnutí písemného vyhotovení tohoto opatření.

2. na základě jakého opatření byla zajištěna součinnost ve smyslu § 79a zák. č. 361/2000 Sb. mezi Policií ČR a Městskou policií Třebechovice pod Orebem při měření rychlosti ve dnech uvedených v bodě 1. této žádosti a úsecích schválených dle bodu 1 této žádosti a poskytnutí písemného vyhotovení tohoto opatření.

Odpověď:

K Vaší žádosti Vám tímto přílohou zasíláme “Seznam míst určených k měření rychlosti Městskou policií Třebechovice pod Orebem" ze dne 4.1. 2024, evidovaném pod č.j. KRPH-1109/ČJ-2024-050206, vydaný dopravním inspektorátem, Územního odboru Hradec Králové, Krajského ředitelství policie Královehradeckého kraje.

V přiloženém dokumentu je zodpovězeno na všechny otázky, které jsou předmětem Vaší žádosti.

vytisknout  e-mailem