Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Žádost o pomoc při pátrání po pohřešované ženě

JABLONEC NAD NISOU - Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované občance SRN. 

      Policie České republiky prosí občany o pomoc při pátrání po pohřešované ženě:

P I L Z Ursula, narozená 21. 10. 1931 v SRN, trvale bytem Rethenow - Erlenweg 6, Spolková republika Německo

Popis osoby: zdánlivé stáří 77 - 80 let, výška 160 cm, štíhlá postava, oválný obličej, hnědé vlnité krátké vlasy, hnědé oči, středně velký rovný nos, střední ústa, zuby - horní i dolní protéza, řeč - špatná výslovnost.


Popis oblečení: zelená bunda s bílými vločkami, tmavomodré až černé kalhoty, světlemodrá čepice se šnůrkou a malou černou bambulí, hnědé boty na tkaničky a s kožíškem (vel. 38), bílorůžový svetr - rolák, hnědé punčochové kalhoty, dvoudílné spodní prádlo bílé barvy.

     V neděli 1. března oznámil na policii manžel výše uvedené občanky SRN, že jí pohřešuje. Svoji manželku naposledy viděl v týž den kolem 10 hodin před hotelem Vyhlídka v Kořenově, kde spolu byli na procházce. Manžel pohřešované si v tu dobu odešel asi na deset minut do hotelu a když se vrátil zpět, svoji ženu již nikde nespatřil a ta se do současné doby neobjevila ani nijak neozvala. Manžel pohřešované policii uvedl, že má špatnou orientaci v terénu.

     Jakékoli poznatky o výskytu či pohybu pohřešované občanky SRN hlaste prosím na nejbližší policejní služebnu nebo je sdělte na tel. č. 974 474 101 nebo na linku tísňového volání 158.

Pilz Ursula - 1931.jpg Pilz Ursula - 1931.jpg


vytisknout  e-mailem