Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky tří dopravních nehod o informace. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Dopravní policisté žádají o informace svědky dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek dne 2. října 2014 ve 13:00 hodin na parkovišti mezi domy, v ulici Budovatelská v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič nezjištěného vozidla, který se v místě nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní a plně se nevěnoval řízení, následkem čehož došlo ke střetu nezjištěného vozidla se zaparkovaným vozidlem VW Polo. Neznámý řidič následně z místa odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle VW Polo je odhadem 20 000 korun.

Druhá dopravní nehoda se stala v pátek dne 3. října 2014 v 09:30 hodin na místní komunikaci, v ulici Brantlova ve Vimperku. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič nezjištěného vozidla, který při jízdě z dosud nezjištěného směru, vozidlem narazil do kamenné zídky přiléhající k domu. Řidič po nehodě nezastavil a ani jí následně neoznámil. Hmotná škoda na zídce je odhadem15 000 korun.

Třetí dopravní nehoda se stala také v pátek dne 3. října 2014 v 18:30 hodin na sinici III. třídy číslo 1672 v úseku obcí Vimperk – Borová Lada, v katastru obce Borová Lada. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič přesně nezjištěného autobusu, bílé barvy, který při průjezdu levotočivou zatáčkou nejel s autobusem při pravém okraji pozemní komunikace, následkem čehož došlo ke střetu levého předního boku osobního vozidla Škoda Octavia s levým zadním bokem autobusu. Při dopravní nehodě dosud neustanovený řidič autobusu z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia je odhadem 15 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k uvedeným dopravním nehodám můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
10.října 2014
 

vytisknout  e-mailem