Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

České Budějovice - Kriminalisté vyšetřují loupežné přepadení benzinové čerpací stanice FaTo na Otavské ulici. 

Více jak tři týdny vyšetřují českobudějovičtí kriminalisté případ loupežného přepadení na benzinové čerpací stanici FaTo v Otavské ullici. Dle oznámení měl dosud neznámý pachatel v úterý 20. března 2018 ve 20:40 hod., přistoupit k obsluze a pod pohrůžkou zbraně, požadoval vydání peněz.  Ta mu je v obavě o svůj život a zdraví vydala. Poté případ oznámila na linku tísňového volání.

Na místě provedli policisté i kriminalisté neodkladné a neopakovatelné úkony trestního řízení, vytěžili osoby, vyhodnotili stopy, ale do současné doby bez kladného poznatku k osobě podezřelého.

Proto žádáme o vaši spolupráci, kdo se kolem místa činu v uvedenou dobu mohl pohybovat a vidět pohyb muže – štíhlé, menší výšky cca 165 cm, „zakuklený“ do šály, na hlavě černou baseballovou čepici, tmavou mikinu, pravděpodobně tmavé kalhoty, na rukou černé rukavice – aby nás kontaktoval na lince tísňového volání 158 či přímo na Územním odboru České Budějovice, Služba kriminální policie a vyšetřování, Oddělení obecné kriminality, Plavská 2, České Budějovice, telefon 974 226 111.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

4. dubna 2018

vytisknout  e-mailem