Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dvou dopravních nehod o informace.  

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravním nehodám, ke kterým došlo 1. února 2016. K první dopravní nehodě došlo v 11:30 hodin, na parkovišti u Nemocnice v Prachaticích.  Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud neustanoveného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a nezjištěným způsobem narazil do pravých předních dveří zaparkovaného vozidla Chevrolet. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Chevrolet je odhadem 20 000 korun.

Druhá dopravní nehoda se stala ve 14:00 hodin, na místní komunikaci ulice Mírové Náměstí v Netolicích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič dosud neustanoveného vozidla, který se nechoval ohleduplně a ukázněně a nezjištěným způsobem narazil do zaparkovaného vozidla Peugeot. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Peugeot je odhadem 3 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k uvedeným dopravním nehodám můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonní číslo 974 236 254. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

8. února 2016  

vytisknout  e-mailem