Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Žádost o spolupráci

Frýdek-Místek - Třinečtí policisté žádají svědky dopravních nehod o součinnost 

K první dopravní nehodě došlo v pátek dne 10. března 2017 v době od 17:30 hodin do 20:25 hodin v místě přechodu pro chodce na ulici Jablunkovská vedle bývalého hotelu „Slovan“ v obci Třinec-Lyžbice. Zde došlo k poškození svislé dopravní značky "Přikázaný směr objíždění", umístěné na středovém dělícím ostrůvku. Do této dopravní značky narazilo dosud neustanovené vozidlo, jehož řidič následně z místa dopravní nehody ujel.  

Ke druhé dopravní nehodě došlo na Třinecku dne 22. července 2016 kolem 16:00 hodin na místní pozemní komunikaci mimo obec Smilovice poblíž rodinného domu. Tato dopravní nehoda byla její účastnicí oznámena dodatečně dne 10. března 2017. Na uvedeném místě při průjezdu levotočivou zatáčkou ve směru od obce Smilovice k obci Komorní Lhotka došlo k pádu cyklistky v době, kdy byla předjížděna řidičem motorového vozidla Suzuki Swift, kterého z protisměru míjelo jiné osobní motorové vozidlo. Při dopravní nehodě utrpěla cyklistka zranění, se kterým byla z místa dopravní nehody převezena k lékařskému ošetření. 

Policie České republiky žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace týkající se těchto dopravních nehod, aby se obrátili na Dopravní inspektorát Třinec, skupinu vyšetřování dopravních nehod, a to na telefonní čísla 974 742 253, 974 742 259, linku 158 či sdělili informace osobně na nejbližší policejní služebnu.

Za poskytnuté informace předem děkujeme.

nprap. Karolína Bělunková
Skupina tisku a prevence
Územní odbor Frýdek-Místek
23. března 2017

vytisknout  e-mailem