Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Policie České republiky v Trutnově žádá veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, která se stala v pondělí 19. září 2011 patnáct minut před šestou hodinou ráno na křižovatce ulic Horská a Petrklíčová v Trutnově.

K dopravní nehodě mělo dojít tím způsobem, že dosud nezjištěný řidič neznámého osobního vozidla zřejmě nedal při vyjíždění vlevo z vedlejší pozemní komunikace přednost v jízdě řidiči motocyklu značky Guewer, který jel z levé strany po hlavní silnici. Motocyklista se prudkým brzděním snažil předejít střetu, ale upadl s motocyklem na vozovku a následně došlo k menšímu nárazu s nezjištěným vozidlem. Motorkář byl s lehkým zraněním převezen do trutnovské nemocnice a po ošetření propuštěn do domácího léčení. Policisté s motocyklistou provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. 

Policie České republiky žádá o pomoc případné svědky, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci k této nehodě, zejména k vozidlu a řidiči neznámého vozidla, nechť zavolají na Dopravní inspektorát v Trutnově nebo na bezplatnou linku 158. Dle svědecké výpovědi by se mělo jednat o třídveřové, menší sportovní vozidlo vínové barvy.
Děkujeme za spolupráci.  

nprap. Věra Krejčová
19. 9. 2011
 

Odkazy do noveho okna

TU 19.9.

TU 19.9. 

Detailní náhled

TU 19.9.

TU 19.9. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem