Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

TRUTNOVSKO - Hledáme svědky dopravní nehody. 

DN Vrchlabí 21. 12. 2013DN Vrchlabí 21. 12. 2013
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo jednadvacátého prosince loňského roku v pět hodin odpoledne ve Vrchlabí na Krkonošské ulici. O uvedené dopravní nehodě bylo podáno oznámení na Dopravní inspektorát v Trutnově teprve v pátek 15. 8. 2014.
Z dosud provedeného šetření trutnovští dopravní policisté zjistili, že v prosinci loňského roku mělo ve Vrchlabí na Krkonošské ulici dojít v průjezdu k domům číslo popisné 24, 25, 26 a 1429 ke srážce právě procházejícího chodce s dosud nezjištěným motorovým vozidlem.
Při uvedené dopravní nehodě došlo ke zranění procházejícího pětašedesátiletého muže, kterého řidič vozidla, se kterým se střetl, odvezl do vrchlabské nemocnice. 
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří by mohli i přes značný časový odstup k uvedené srážce, zejména potom k samotnému nehodovému ději uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158. Trutnovští policisté rovněž žádají řidiče, který zraněného transportoval do nemocničního zařízení, aby kontaktoval nejbližší policejní služebnu. Děkujeme za spolupráci.
por. Bc. Udo Ertner
2. 9. 2014 v 8:30
Odkazy do noveho okna

DN Vrchlabí 1.

DN Vrchlabí 1. 

Detailní náhled

DN Vrchlabí 2.

DN Vrchlabí 2. 

Detailní náhled

DN Vrchlabí 3.

DN Vrchlabí 3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem