Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Policie České republiky v Trutnově žádá veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 7. července 2011 patnáct minut po třetí hodině odpoledne u letiště mezi obcemi Lánov a Vrchlabí.

 Dosud neznámý řidič s nezjištěným osobním vozidlem předjížděl vpředu jedoucí cyklistku na jízdním kole značky Favorit v okamžiku, kdy již dávala znamení o změně směru jízdy vlevo. Cyklistka odbočovala z pozemní komunikace vlevo na stezku pro chodce a cyklisty a byla neznámým vozidlem sražena v průběhu odbočování v levém jízdním pruhu. Pravá část vozidla narazila do levého boku bicyklistky. Řidič z místa nehody ujel. Žena utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena do vrchlabské nemocnice. Požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Na jízdním kole vznikla škoda za 500 korun.
 
Policie České republiky žádá o pomoc případné svědky, kteří se v inkriminované době u místa nehody pohybovali nebo místem projížděli.  Jakoukoliv informaci k této nehodě je možno sdělit na Dopravní inspektorát v Trutnově nebo na bezplatnou linku 158.
Děkujeme za spolupráci.  

nprap. Věra Krejčová
15. 7. 2011
 

Odkazy do noveho okna

Lánov 7.7.

Lánov 7.7. 

Detailní náhled

Lánov 7.7.

Lánov 7.7. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem