Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

České Budějovice - Policisté hledají svědky dopravních nehod.  

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají občany o spolupráci při řešení několika dopravních nehod, ke kterým došlo v uplynulých dnech v Českých Budějovicích. 

V prvním případě se jedná o nehodu ze čtvrtka 1. října, která se stala po půl třetí odpoledne na silnici Okružní. Řidič vozidla značky Kia vjížděl z vedlejší silnice Slévárenská a zabočil doleva na Okružní silnici směrem k ulici Rudolfovská. Přitom pravděpodobně nedal přednost motocyklu značky Suzuki, který jel po Okružní ve směru od silnice Rudolfovská. Došlo ke střetu, kdy motocyklista po srážce upadl na zem a utrpěl těžká zranění. Policisté žádají svědky této nehody a především ty, kteří mohli vidět jízdu motorkáře těsně před nehodou, aby kontaktovali policisty na telefonu 974 226 460 nebo přímo na lince 158.

K další nehodě došlo v neděli 4. října v brzkých ranních hodinách na ulici Fr. Ondříčka v blízkosti domu č.p. 30. Nezjištěný pachatel zde vozidlem poškodil zaparkovaný automobil značky Honda CR-V a z místa dopravní nehody ujel. Vzhledem k tomu, že k nehodě došlo v městské zástavbě, žádají policisté každého, kdo by mohl přispět k objasnění této nehody, aby je kontaktoval na telefonním čísle 974 226 598 nebo přímo na lince 158.

Ke třetí nehodě pak došlo v přesně nezjištěné době od 4. do 7. října na ulici Nerudova, konkrétně na parkovišti u domu č.p. 859/59. Zde stálo zaparkované vozidlo značky Audi A3, stříbrné metalické barvy. Neznámý pachatel pravděpodobně vozidlem červené barvy zaparkovaný vůz poškodil a z místa nehody ujel. Policisté proto žádají svědky tohoto incidentu, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158.

Za Vaši spolupráci předem děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

12. října 2015

vytisknout  e-mailem