Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dvou dopravních nehod o informace.  

Dopravní policisté žádají o informace svědky dopravní nehody, ke které došlo 24. března v 06:20 hodin na silnici II. třídy číslo 145 v katastru obce Zdíkov, část Zdíkovec. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který z přesně nezjištěných příčin přejel s vozidlem částečně do protisměru, kde se střetl s protijedoucím osobním vozidlem Kia Ceed. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda na vozidle Kia je odhadem 10 000 korun. Z místa nehody neznámý řidič ujel a nehodu neoznámil.

Druhá dopravní nehoda se stala v sobotu dne 4. března 2015, v době mezi 06:00 až 07:00 hodinou, na silnici I. třídy číslo 4, v uzavřené části obce Čkyně. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob a ani svůj vlastní, následkem čehož z přesně nezjištěné příčiny narazil do levého zpětného zrcátka osobního vozidla Kia Sportage, které bylo zaparkované vpravo podél výše uvedené komunikace. Z místa ujel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Kia je odhadem 30 000 korun. Ke zranění osob nedošlo.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k uvedeným dopravním nehodám můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158. Děkujeme.

 por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
13. dubna 2015
 

vytisknout  e-mailem