Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Moto nehodaMoto nehoda
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření tragické dopravní nehody, ke které došlo na Velikonoční pondělí 25. 4. 2011 několik minut před jednou hodinou odpolední v Dolní Branné před domem číslo popisné 316. 
Dle provedeného šetření trutnovských dopravních policistů mělo k havárii motocyklu značky Suzuki, který měl žlutou kapotáž, modré sedlo, modré nálepky a bílé boky, dojít tak, že řidič na uvedeném místě při průjezdu pravotočivou zatáčkou vyjel vlevo mimo komunikaci, kde levou částí narazil do oplocení, vyjel zpět na komunikaci a poté havaroval vpravo mimo vozovku do přilehlého potoka. Řidič motocyklu byl vozidlem záchranné služby převezen do nemocničního zařízení, jeho spolujezdec byl vrtulníkem záchranné služby transportován do královéhradecké nemocnice, kde bohužel na následky zranění téhož dne zemřel.
Z důvodu zjištění přesného nehodového děje a zejména pohybu motocyklu před samotnou nehodou žádá Policie České republiky každého, kdo by mohl k uvedené tragické události uvést jakoukoliv informaci, nechť prosím kontaktuje Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158. Za informace předem děkujeme.
nprap. Udo Ertner
6. 5. 2011
 

Článek k uvedené nehodě 

Odkazy do noveho okna

Dolní Branná 25.4.

Dolní Branná 25.4. 

Detailní náhled

Dolní Branná 25.4.

Dolní Branná 25.4. 

Detailní náhled

Dolní Branná 25.4.

Dolní Branná 25.4. 

Detailní náhled

Moto nehoda

Moto nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem