Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky tří dopravních nehod o informace. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Dopravní policisté žádají o informace svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 7. ledna 2014 v 08:00 hodin na silnici II. třídy číslo 141 v katastru obce Těšovice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič neustanoveného vozidla, který vyjel vpravo mimo komunikaci, kde se střetl s pevnou překážkou – oplocením sluneční elektrárny. Po dopravní nehodě řidič z místa odjel a dopravní nehodu neoznámil. Při dopravní nedně došlo k hmotné škodě na oplocení ve výši nejméně 25 000 korun.
 
Z druhé dopravní nehody, ke které došlo dne 19. ledna 2014 v 18:00 hodin na silnici III. třídy číslo 14144 v katastru obce Lenora, je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič, který s dosud neustanoveným vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci a střetl se s pevnou překážkou – oplocením domu. Po dopravní nehodě řidič z místa odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na oplocení domu je nejméně 20 000 korun.
 
Ke třetí dopravní nehodě došlo dne 20. ledna 2014 v 06:00 hodin na místní komunikaci v obci Nová Pec. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud nezjištěný řidič s dosud neustanoveným dopravním vozidlem, který vyjel vpravo mimo komunikaci a střetl se s pevnou překážkou – oplocením domu. Po dopravní nehodě řidič z místa odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na oplocení domu je nejméně 2 000 korun.   
 
Veškeré informace k uvedeným dopravním nehodám můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158. Děkujeme.
 
por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
28. ledna 2014  

vytisknout  e-mailem