Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

TRUTNOVSKO- hledáme svědky dopravní nehody  

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo na silnici I. třídy číslo 14 ve středu 4. 4. 2012 patnáct minut po čtrnácté hodině před domem číslo popisné 75 v obci Suchovršice.
Dle dosud provedeného šetření trutnovských dopravních policistů došlo na uvedeném místě ke srážce nákladního motorového vozidla značky IVECO s dosud neznámým nákladním motorovým vozidlem, které z místa střetu ujelo. Z výpovědi poškozeného vyplynulo, že by se mělo jednat o tahač bílé barvy s modrým návěsem.
Lehce zraněný řidič automobilu, který na místě zastavil, byl vozidlem rychlé záchranné pomoci s lehkým zraněním převezen k ošetření do místního zdravotnického zařízení.
Z důvodu zjištění totožnosti řidiče dosud neustanoveného shora popisovaného nákladního motorového vozidla a zadokumentování přesného nehodového děje, žádá Policie České republiky každého, kdo by mohl k uvedené srážce uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktuje Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158.
nprap. Udo Ertner
6. 4. 2012

Odkazy do noveho okna

Suchovršice1.

Suchovršice1. 

Detailní náhled

Suchovršice2.

Suchovršice2. 

Detailní náhled

Suchovršice3.

Suchovršice3. 

Detailní náhled

Suchovršice4.

Suchovršice4. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem