Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Žádost o spolupráci

Prachatice – Dopravní policisté žádají svědky dvou dopravních nehod o informace.  

Dopravní policisté žádají o informace svědky dopravní nehody, ke které došlo v době od 17:00 hodin dne 26. února 2015 do 08:00 hodin dne 27. února 2015, v uzavřené části obce Lhenice, v ulici Na Panksé Mezi. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě nechoval ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob a ani svůj vlastní, neřídil se pravidly na pozemních komunikacích, následkem čehož s vozidlem narazil do dvou zděných elektrických pilířů. Z místa dopravní nehody ujel a nehodu neoznámil.

Druhá dopravní nehoda se stala v sobotu dne 7. března 2015 v 09:05 hodin na parkovišti, u Malého Náměstí v Prachaticích. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který z blíže nezjištěných příčin narazil do levé přední části zaparkovaného osobního vozidla Škoda Felicia. Následně z místa ujel a nehodu neoznámil. Na místě dopravní nehody nedošlo ke zranění osob, hmotná škoda na vozidle Škoda Felicia je odhadem 5 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky těchto dopravních nehod o informace. Veškeré informace k uvedeným dopravním nehodám můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
10. března 2015

 

vytisknout  e-mailem