Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody – srážce osobního vozidla Peugeot 206 s pravděpodobným vozidlem Škoda Favorit nebo Škoda Felicia bílé barvy, registrační značka by měla začínat na 5S0. Dopravní nehoda se stala ve čtvrtek 13. května 2010 pět minut před pátou hodinou odpoledne v katastru obce Bílá Třemešná na Královédvorsku. 
Řidič neznámého vozidla při odbočování vlevo na místní komunikaci vedoucí k ZOO, zřejmě přehlédl za sebou jedoucí osobní vozidlo značky Peugeot 206, které ho již předjíždělo. Levou přední částí narazil do pravé zadní části peugeotu a poté z místa nehody ujel. 
Při nehodě došlo k lehkému zranění spolujezdkyně z vozidla peugeot. Na místě policisté provedli s řidičkou havarovaného vozidla dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem.
Za účelem zjištění co nejpřesnějšího skutkového děje, žádá Policie České republiky o pomoc případné svědky, kteří se v inkriminované době u místa nehody pohybovali nebo by mohli uvést jakoukoliv skutečnost vedoucí ke zjištění současného pohybu nebo výskytu podezřelého vozidla. Veškeré informace k této věci je možné sdělit na Skupinu dopravních nehod v Trutnově nebo na bezplatnou linku 158.
Děkujeme za spolupráci.
nprap. Věra Krejčová
17. 5. 2010
 

Odkazy do noveho okna

BT 13.5.

BT 13.5. 

Detailní náhled

BT 13.5.

BT 13.5. 

Detailní náhled

BT 13.5.

BT 13.5. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem