Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v úterý 6. října 2009 pět minut po sedmnácté hodině na přechodu pro chodce v Úpici na Palackého ulici.
V uvedené době došlo na přechodu pro chodce ke srážce osobního motorového vozidla Mitsubishi Lancer tmavě červené až vínové barvy s chodcem, který právě přecházel vozovku na označeném místě. Z místa dopravní nehody řidič automobilu ujel a po několika metrech způsobil v ulici Spojenců další nehodu.
Trutnovští policisté žádají o svědectví zejména dosud neustanovenou ženu, která měla zraněnému přivolat pomoc, dále potom řidiče dosud nezjištěného automobilu, který měl za automobilem Mitsubishi v době nehody  projíždět.
Za účelem co nejpřesnějšího zjištění nehodového děje žádá Policie České republiky samozřejmě i ostatní svědky události, kteří by mohli uvedené srážce uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují policisty v Úpici na telefonním čísle 974539751 nebo přímo linku 158. Děkujeme za spolupráci.
nprap. Udo Ertner
7. 1. 2010

vytisknout  e-mailem