Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, která se stala dvacet minut po desáté hodině večerní v pátek 24. června 2011 mezi obcemi Zboží a Dvůr Králové nad Labem.

Dosud nezjištěný řidič s neznámým vozidlem vyjížděl z místní účelové komunikace a nedal přednost vozidlu tovární značky Opel, které jelo po hlavní silnici. Řidič opelu na vzniklou situaci reagoval prudkým brzděním a dostal s vozidlem smyk. Následně havaroval do silničního příkopu. Ke střetu vozidel nedošlo. V souvislosti s vyšetřovanou nehodou nebylo hlášeno zranění osob. Neznámý řidič z místa dopravní nehody bez zastavení ujel.

Podle svědecké výpovědi by se mělo jednat o vozidlo tovární značky Škoda Favorit Combi nebo Škoda Felicia Combi bílé barvy. Na střeše vozidla je umístěna reklamní tabule ve tvaru stříšky.

Policie České republiky v Trutnově žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené dopravní nehodě, zejména k neznámému vozidlu a řidiči, nechť kontaktují Dopravní inspektorát v Trutnově nebo volají na bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.  

nprap. Věra Krejčová
29. 6. 2011

Odkazy do noveho okna

Zboží 24.6.

Zboží 24.6. 

Detailní náhled

Zboží 24.6.

Zboží 24.6. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem