Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

TRUTNOVSKO - Hledáme svědky dopravní nehody  

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v úterý 12. 6. 2012 dvacet minut před osmou hodinou ranní ve Vrchlabí na Krkonošské ulici na křižovatce ulic Pražská, K. Světlé a Slovanská. 
Dle dosud provedeného šetření trutnovských dopravních policistů došlo na uvedeném místě ke srážce cyklisty s dosud nezjištěným osobním motorovým vozidlem. Uvedené vozidlo nemělo dát cyklistovi přednost a svou pravou boční stranou mělo narazit do levého boku muže jedoucího na jízdním kole. Při uvedené srážce mělo dojít k lehkému zranění cyklisty. Řidič automobilu na místě zastavil, cyklistu odvezl do zaměstnání a poté z místa, aniž by nehodu oznámil na Policii České republiky, odjel.
Policie České republiky v Trutnově pátrá po řidiči motorového vozidla značky Peugeot Partner nebo Citroen Berlingo, světlé zelenomodré barvy. Uvedený dopravní prostředek měl řídit muž ve věku zhruba 40 let, se kterým se měla ve vozidle nacházet dívka ve věku cca. 15 let. Pravděpodobně se jednalo o otce s dcerou, kterou otec převážel do některé ze škol v obci Vrchlabí.
Z důvodu zjištění totožnosti řidiče dosud neustanoveného shora popisovaného motorového vozidla a zadokumentování přesného nehodového děje, žádá Policie České republiky každého,kdo by mohl k uvedené srážce uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktuje Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158.
nprap. Udo Ertner
15. 6. 2012

vytisknout  e-mailem