Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

TRUTNOVSKO - Hledáme svědky dopravní nehody.  

Nabouraný FiatNabouraný Fiat
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v neděli 27. 4. 2014 deset minut po poledni na silnici I. třídy číslo 16 v katastru obce Dolní Kalná. 
Dle dosud provedeného šetření a ohledání trutnovští dopravní policisté zjistili, že na křižovatce silnic mezi obcemi Dolní Kalná a Studenec došlo ke srážce dosud neustanoveného osobního motorového vozidla s právě projíždějícím automobilem FIAT PANDA. Řidič Fiatu k místu střetu přijížděl po hlavní pozemní komunikaci, přičemž mu řidič přijíždějící z vedlejší pozemní komunikace nedal přednost v jízdě. Dosud neznámý řidič, který nehodu s největší pravděpodobností zavinil, na místě zastavil, a po zjištění, že nedošlo k žádnému zranění účastníků srážky, nasedl do vozidla a z místa odjel směrem na Dolní Kalnou.
Poškozený k popisu řidiče a vozidla uvedl následující:
řidičem by měl být muž ve věku kolem 50 let, střední postavy, prošedivělých vlasů s plnovousem. K popisu vozidla řidič nabouraného dopravního prostředku uvedl, že by se s největší pravděpodobností mělo jednat o osobní motorové vozidlo značky AUDI A4 nebo A6 AVANT combi, černé barvy, dosud nezjištěné registrační značky. Uvedený automobil by měl mít rozbitý pravý přední blatník, světlomet, kapotu a nárazník.
Škoda, která vznikla na osobním motorovém vozidle Fiat, byla majitelem vyčíslena na 30 tisíc korun.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k uvedené nehodě, zejména potom k samotnému nehodovému ději či neznámému automobilu a jeho řidiči uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158. Děkujeme za spolupráci.
por. Bc. Udo Ertner
30. 4. 2014 ve 14:35
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem