Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádost o spolupráci

Hledáme svědky dopravní nehody 

Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou veřejnost o spolupráci při šetření dopravní nehody – střet dosud nezjištěného vozidla s nákladním vozidlem značky Mercedes Benz Sprinter. Dopravní nehoda se stala v pondělí 13. prosince 2010 pět minut po jedné hodině odpoledne mezi obcemi Pilníkov a Trutnov. 
Řidič neznámého vozidla předjížděl před sebou jedoucí vozidlo a po předjetí se nestačil včas zařadit. Předjíždění dokončoval již v úseku, kde je to zakázáno svislou dopravní značkou a před nepřehlednou levotočivou zatáčkou. Došlo ke střetu, kdy nezjištěné vozidlo narazilo levým zpětným zrcátkem do levého zpětného zrcátka protijedoucího mercedesu. Viník z místa nehody ujel, aniž by sepsal společný záznam o dopravní nehodě. Při kolizi ke zranění osob nedošlo. Dechová zkouška u řidiče mercedesu vyloučila požití alkoholických nápojů.
Na základě šetření policisté zjistili, že by se mělo jednat o dodávkové vozidlo, pravděpodobně značky Peugeot Partner, oranžové barvy. Automobil by měl mít poškozené levé přední zrcátko. 
Za účelem zjištění co nejpřesnějšího skutkového děje, žádá Policie České republiky o pomoc případné svědky, kteří v inkriminovanou dobu místem nehody projížděli nebo by mohli uvést jakoukoliv skutečnost vedoucí ke zjištění současného pohybu nebo výskytu podezřelého vozidla. Veškeré informace k této věci je možné sdělit na Dopravní inspektorát v Trutnově nebo na bezplatnou linku 158.
Děkujeme za spolupráci.

nprap. Věra Krejčová
16. 12. 2010
 

Odkazy do noveho okna

TU 13.12.

TU 13.12. 

Detailní náhled

TU 13.12.

TU 13.12. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem