Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Žádost policie o pomoc při spolupátrání

Přerov - Policie žádá o pomoc při spolupátrání po pachatelýh trestných činů 

Policisté z územního odboru Přerov se obrací na občany se žádostí o pomoc při pátrání po pachatelích dvou trestných činů. 

1) V prvním případě policisté pátrají po pachateli krádeže televizoru, k níž došlo v době z 6.7.2011 na 7.7.2011 v časných ranních hodinách. Neznámý pachatel v uvedenou dobu ukradl v administrativní budově na autobusovém nádraží, z odpočinkové místnosti řidičů, televizor, zavěšený na stěně místnosti. Škoda byla poškozenou organizací vyčíslena na téměř 16 tisíc korun. 
2) Ve druhém případě policisté pátrají po pachateli krádeže elektro vozíku tzv. "Bulhar". K tomuto případu došlo 22. července 2011 v době kolem 02:20 - 02:30 hodin v železniční stanici Přerov.  Neznámý pachatel se vloupal do vozíku a podařilo se mu s ním vyjet mimo areál železnice. Pohyboval se s ním ulicemi Husova, Tovární , Nádražní a Čechova, kde naboural do zdi domu. Neznámý pachatel z místa nehody utekl, vozík ponechal na místě. Na základě kamerového systému bylo zjištěno, že drážní vozík měla řídit neznámá osoba, pravděpodobně muž blíže nezjištěného věku s tmavými, krátkými vlasy, štíhlé postavy, v tmavém triku. Tento drážní vozík mělo následovat vozidlo tmavé barvy. Co se týká škody, na poškozeném drážním vozíku byla škoda vyčíslena na 95 tisíc korun, co se týká dopravní nehody - ta je řešena samostatně a škoda v tomto případě byla škoda vyčíslena na 7 tisíc korun.  
Policisté se tímto obrací na veřejnost, která by mohla poskytnout  jakékoliv informace, vedoucí ke ztotožnění pachatelů obou uvedených případů,  k nimž došlo z 6.7.2011 na 7.7.2011 na autobusovém nádraží v Přerově a 22.7.2011 v době kolem 02:20 - 02:30 hodin v železniční stanici v Přerově, ať kontaktují policejní služebnu obvodního oddělení Přerov 3, Husova 1, 751 52 Přerov , telefon: 974 778 741 (sídlí na nádraží), nebo bezplatnou telefonní linku 158. Děkujeme za spolupráci.

vytisknout  e-mailem