Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zadrželi hledaného

CHOMUTOV - Domů přišla bez kabelky, Kartu nechce vrátit 

Zadrželi hledaného
Ve Ctiborově ulici v Chomutově kontrolovala policejní hlídka 31letého muže ze Března. Při tomto bylo zjištěno, že policie muže hledá, neboť státní zástupce vydal příkaz k jeho zadržení a dodání do vazby. Hledaný byl proto zadržen, převezen na policejní oddělení a odtud následně, po nezbytných úkonech, dopraven do Vazební věznice v Litoměřicích.
 
Domů přišla bez kabelky
V Klášterci nad Ohří byla okradena žena, která se vracela v nočních hodinách domů. Poškozená při výpovědi uvedla, že v době, kdy procházela ulicí Petra Bezruče, přiskočil k ní neznámý muž a strhl jí z ramene kabelku. Pak ihned z místa utekl. Kromě pořádného šoku neutrpěla žena žádné zranění, postrádá však telefon, peněženku a kabelku. Hodnotu odcizených věcí stanovila na 1200 korun. Po totožnosti neznámého pachatele pátrají policejní hlídky.
 
Kartu nechce vrátit
Obvinění z trestného činu neoprávněné opatření platebního prostředku hrozí 40letému muži z Ústí nad Lebem. V době, kdy žil se svou přítelkyní, sebral její platební kartu i s příslušným kódem a tuto jí odmítá vrátit. Kontrolou žena zjistila, že žádné peníze vybrány nebyly, ale protože muž nereaguje na výzvu k navrácení karty, obrátila se na místní oddělení policie v Kadani a vše oznámila.
 
Chomutov 9.9.2010

vytisknout  e-mailem