Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zadržen na místě činu

TEPLICKO - Muž se vloupal do zahradní chatky; Nechal si cizí majetek; Hledáme svědky nehody. 

Zadržen na místě činu

     Ze zločinu krádeže byl obviněn 53letý muž, který se před týdnem vloupal v Sobědruhách do chatky v zahrádkářské kolonii. Ve večerních hodinách vnikl dovnitř, chatku prohledal a setrval v ní, nocleh mu ale přerušila policejní hlídka, která nezvaného hosta zadržela. Pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, v krajním případě by mu hrozil až osmiletý pobyt za mřížemi.

Nechal si cizí majetek

     Z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý 33letý muž, který loni o prázdninách našel peněženku s osobními doklady, platební kartou a mobilním telefonem. Nález ale neodevzdal, jak ukládá platná legislativa, čímž se dopustil přečinu, za který mu v krajním případě hrozí až dvouleté vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo v době od 9:00 do 11:00 hodin dne 1. března 2021 v Duchcově na křižovatce ulic Havířská a Městské příkopy. Neznámý řidič měl poškodit dům č. p. 21 a z místa ujet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158. 

15. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem