Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zadržen pachatel

KLATOVY - Devatenáctiletý muž pokračoval v krádežích a byl vzat do vazby. 

     Policisté zadrželi ve čtvrtek 18. února letošního roku podezřelého 19letého muže z obce u Nýrska, který v současnosti pobývá v Klatovech. Případ převzali policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování. Muž v pátek převzal od komisaře usnesení o zahájení trestního stíhání a byl obviněn ze spáchání pokračujícího přečinu krádež. Muž se dopouštěl trestné činnosti obzvlášť v Klatovech.

Muž v době od 22. do 26. ledna vnikl do dvou zaparkovaných vozidel. Nejprve na vozidle zn. Peugeot 306 rozbil okno v zadních dveřích a uvnitř odcizil autorádio.,.Dále v ulici Cibulkova opět rozbil okno na vozidle zn. Škoda Felicia a vzal autorádio a autolékárničku. Odcizená dvě autorádia následně prodal nezjištěným osobám.

     V prodejně na ulici Domažlické dne 9. února odcizil vodící lištu od pily a pákovou baterii. Věci schoval pod oblečení a utekl. Dne 18. února v jiné prodejně na stejné ulici vzal dámský parfém a bez úhrady odešel.

Muž svým jednáním způsobil škodu odcizením věcí a poškozením vozidlem v celkové výši 5 469 Kč. Za trestný čin krádež byl muž v posledních třech letech dvakrát odsouzen.

Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

 

 

 

nprap. Ladmanová Dana

22. 2. 2016

 

 

vytisknout  e-mailem