Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zadržena při krádeži v obchodním domě

KLADENSKO - Zlodějka byla v podmíněném trestu za loupež. 

V neděli 12. března 2017 kolem třinácté hodiny bylo na linku 158 oznámeno zaměstnancem bezpečnostní agentury, že v obchodním domě v Kladně, v Americké ulici  byla zadržena podezřelá osoba z krádeže zboží.

Na místo oznámení se dostavila policejní hlídka a následným šetřením bylo zjištěno, že podezřelou je devatenáctiletá žena z Kladenska, která se v minulosti již v několika případech dopustila majetkové trestné činnosti a v současné době je v podmíněném trestu za loupež do roku 2019.

Podezřelá žena v neděli 12. března 2017 v obchodním domě odcizila potraviny, drogistické a další zboží v celkové hodnotě 5 134,-Kč. Toto zboží  v zóně u samoobslužné pokladny načetla do pokladny a po uložení do připravených tašek a batohu tuto pokladní zónu  opustila bez uhrazení finanční hotovosti.

Policejní hlídka podezřelou převezla na policejní služebnu Kladno Kročehlavy, kde po provedení prvotních a procesních úkonů byla propuštěna na svobodu.

Policisté případ prošetřují a žena je nyní podezřelá z trestného činu krádeže, za který ji hrozí maximální trest odnětí svobody na 2 roky.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

14. března 2017

vytisknout  e-mailem