Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zadrženi s lupem

LITOMĚŘICE – Do sběrny nedojeli; Do maringotky pro alkohol a potraviny 

Dva muži ve věku 19 a 54let byli přistiženi v obci Mlékojedy s kárkou plnou železných předmětů. Hlídka policistů následným šetřením zjistila, odkud jejich kořist pochází. Navštívili nedalekou zemědělskou firmu, kam vnikli za použití násilí. Starší z mužů byl navíc za obdobnou trestnou činnost již v nedávné době odsouzen. Včerejšího dne jim policejní inspektor ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření ze spáchání přečinu krádeže, jejich vyšetřování probíhá na svobodě.
 

Do maringotky pro alkohol a potraviny
Počátkem tohoto týdne navštívil neznámý pachatel maringotku stojící za obcí Nučnice. Násilným způsobem vnikl dovnitř a odnesl si zde uložené potraviny, alkoholické nápoje a elektroniku. Škoda je vyčíslena na více jak 5 tisíc korun. Pro trestný čin krádeže pátrají po neznámém pachateli litoměřičtí policisté.
 

Zapomněli zamknout
Neuzamčenou brankou vnikl ve středu v dopoledních hodinách neznámý pachatel na pozemek domu u obce Třebívlice. V zahradním altánu odcizil z mrazáku maso a alkoholické nápoje. Dále vnikl do nezajištěné garáže, odkud odcizil motorovou pilu a za pomoci zde nalezeného nářadí vnikl násilím do obytného domu. V domě ho zaujal také alkohol, kterého si odnesl několik lahví. Svým jednáním se neznámý pachatel dopustil přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody za což mu v případě dopadení hrozí až tříleté vězení.
 

1. 11. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem