Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Záhada zraněného muže

PLZEŇ - Kriminalisté hledají svědky, kteří by jim pomohli objasnit víkendovou událost.  

      Policisté Služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň šetří případ nálezu těžce zraněného muže a zjišťují všechny okolnosti, které by mohly vést k objasnění této události.

     V sobotu dne 16. ledna tohoto roku jsme kolem šesté hodiny ranní na tísňovou linku 158 přijali oznámení o tom, že byl v Plzni v těsné blízkosti podchodu na ulici Lindauerova náhodným občanem nelezen těžce zraněný muž. Ten byl vzápětí s poraněním hlavy převezen záchranáři do plzeňské nemocnice. Případem se okamžitě začali zabývat plzeňští kriminalisté, kteří se snaží zrekonstruovat dění, které předcházelo nálezu poškozeného. Protože v tomto okamžiku dosud není zřejmé, zda šlo o nešťastnou náhodu nebo zda se muž stal obětí protiprávního jednání, obracíme se se žádostí o pomoc na širokou veřejnost.

     Z tohoto důvodu žádáme o spolupráci všechny občany, kteří byli svědky toho, co předcházelo pádu muže, nebo kteří se v předmětné době pohybovali v okolí místa nálezu a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

por. Ing. Hana Štefflová
27. ledna 2016

 

vytisknout  e-mailem