Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Záhadným způsobem zmizely dávkovače mýdla

JABLONEC N/NISOU - Během čtrnácti dnů si neznámý zloděj odnesl z pánských toalet v obchodním centru Central 4 elektronické dávkovače mýdla. 

V novém obchodním centru Central v Jablonci, ulici Komenského, které se otevíralo v letošním roce na jaře, se opět kradlo. Ještě než k samotnému otevření centra vůbec došlo, museli zde policisté řešit několik krádeží materiálu, či stavebního nářadí. Tentokrát se jedná o krádež neobvyklou a také s velkou měrou drzosti. Nějakému "nenechavci" nedalo spát zařízení na pánských toaletách v podobě elektrických dávkovačů mýdla.

V době od 27. července do 9. srpna odcizil neznámý zloděj záhadným způsobem z uzamčených plastových krytů umístěných nad umyvadly pánských toalet celkem 4 kusy elektronických dávkovačů na mýdlo. A to, že to nebylo zařízení jen za pár korun, svědčí výše způsobené škody, která činí 10 tisíc korun. Jablonečtí policisté již v dané věci zahájili šetření k přečinu krádeže, za který pachateli v případě dopadení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Po pachateli i odcizených věcech nyní pátrají.
 

10.8.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem