Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zahrádkáři se vracejí

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj řádil v zahrádkářské kolonii v Přestanově. 

Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 23.-24.3. v zahrádkářské kolonii v Přestanově vloupal do pěti zahradních chatek. Z těchto chatek následně odcizil kabely a elektroniku. Majitelům tak způsobil celkovou škodu kolem 8 500 korun.

Z balkónu zmizely věci
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci vnikl na balón v prvním nadzemním podlaží panelového domu v ulici V Klidu. Z tohoto balkónu následně odcizil věci na fotbal (kopačky, brankářské rukavice a fotbalový míč). Vše v hodnotě kolem 2 500 korun.

Krádež části vodovodu
Dosud neznámý pachatel v pozdních nočních hodinách dne 23.3. vnikl do sklepních prostor domu v ulici Žižkova, kde následně z vodovodní a topné soustavy odcizil vodoměr, různé ventily, regulační jednotku  a uzávěry. Celková způsobená škoda  se pohybuje kolem 23 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v dopoledních hodinách na Střekově v ulici Kozinova vloupal do osobního vozidla Ford Mondeo, ze kterého následně odcizil navigační přístroj s DVD přehrávačem. Majiteli tak způsobil škodu kolem 15 tisíc korun.

Opilec za volantem
Neštěmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ 50letého řidiče, který opilý usedl za volant. Policejní hlídka tohoto řidiče kontrolovala v sobotu kolem sedmé hodiny večer v ulici Hlavní. Při této kontrole řidič nadýchal 2,4 promile alkoholu. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 26.3.2012
 

vytisknout  e-mailem