Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zákazy se neporušují!

MOST - Usedl za volant a nesměl; Drahá nepozornost; Zmizel i s nádobím + další info 

 „Zákazy jsou od toho, aby se porušovaly“ - s touto myšlenkou možná usedl včera za volant 61letý muž z Litvínova. Vůbec nedbal na to, že by podle rozhodnutí litvínovského městského úřadu neměl být až do května tohoto roku v pozici řidiče. Porušení zákazu zjistili kontrolou policisté litvínovské hlídkové služby. Muž si již vyslechl podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Věc je šetřena Obvodním oddělením Litvínov.
 
Drahá nepozornost
Nepozornost přišla draho jedné ženě z Mostu. V Centralu ji během chvíle okradl neznámý lapka. Žena, která se zrovna v tu chvíli věnovala svým dítkům, přišla díky němu o majetek v hodnotě téměř 9 tisíc korun. Pachatel si dopomohl k odložené kabelce s doklady, finanční hotovostí, mobilním telefonem a platební kartou. Případem přečinů krádež na osobě a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku se zabývá mostecké obvodní oddělení.
 
Zmizel i s nádobím
I s nádobím za 1.500 korun zmizel ze sklepa v Janově neznámý lapka.Poškozený díky němu postrádá skleničky, talíře a nerezový hrnec. Případ šetří hamerské obvodní oddělení jako přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody.
 
Zloděj zahradník?
Zahradníkem je zřejmě zloděj, který navštívil cizí oplocený pozemek v Braňanech. To se však neobešlo bez následků. Vnikl ještě do kůlny na zahradě a odvezl si kolečko a kultivátor. Hodnota odcizených věcí byla vyčíslena na 7.500 korun. Po pachateli tohoto přečinu krádeže vloupáním pátrají obrničtí policisté.
 
Poberta se do komory nedostal
Do komory u bytu v Mostě na Liščím Vrchu se dobýval neznámý poberta. Z jeho usilovného snažení ho vyrušila sama poškozená a on z místa utekl.  Pachatel způsobil škodu pouze poničením dveří ve výši 1.500 korun. Věc šetří mostecké obvodní oddělení jako pokus přečinu krádež vloupáním.
 
Most, 16. dubna 2010 

vytisknout  e-mailem