Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zákony nerespektoval

LITOMĚŘICE – Skončil ve vazbě; Pozor na kapsáře! 

Na sklonku uplynulého týdne obvinili policisté 21letého mladíka z Roudnicka z trestného činu vydírání, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a nebezpečné vyhrožování. Soudcem byl také akceptován návrh na vzetí do vazby dotyčného. Obviněný mladík v době od ledna tohoto roku až do současné doby opakovaně fyzicky i psychicky napadal svou matku. I když byl z místa bydliště a bezprostředního okolí domu vykázán a poučen o tom, že je povinen zdržet se styku se svou matkou, toto nerespektoval. Zdržoval se nadále v bezprostředním okolí i na chodbě domu, dožadoval se vstupu do bytu a svou matku opakovaně napadal, vydíral a vyhrožoval jí. Svým jednáním v ní vzbuzoval obavu, že své výhrůžky uskuteční. Mladému muži hrozí v případě soudem uznané viny až čtyřleté vězení.
 

Pozor na kapsáře!
Na nedělních trzích u obce Ředhošť řádil neznámý kapsář. Podařilo se mu okrást dva návštěvníky prodejních trhů, kteří měli uloženy své peněženky v zadní kapse kalhot. Oba poškození přišli kromě financí o osobní doklady a platební karty. Neznámý kapsář získal během chvilky více jak 4 tisíce korun.
 

Jedl a spal
Do zahradní chatky na Libochovicku vnikl o víkendu zloděj. Do chaty vnikl rozbití skleněné výplně okna, snědl zde nalezené sušenky a po přespání odešel. Případem krádeže se zabývají libochovičtí policisté.
 

24. 6. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem