Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zákrok u zubního lékaře se jí nečekaně prodražil

ČESKOLIPSKO - Někdo jí v Lékařském domě odcizil elektrokolo. 

V pátek  11. března v půl sedmé ráno přijela na svém elektrokole do Lékařského domu v ulici Československé armády v České Lípě 43letá žena, aby se podrobila malému zákroku u zubního lékaře. Dopravní prostředek si pečlivě zajistila uvnitř polikliniky  bezpečnostním zámkem, kterým na pevno spojila kolo se zábradlím. Později se bohužel ukázalo, že ani toto opatření proti krádeži nebylo dostatečné. Když se na místo kolem půl osmé vrátila zpět, své elektrokolo v hodnotě 40 000 korun už tu nenašla. 

Jedná se o tovární značku Crussis Elektrobikes v červenobílém barevném provedení s oranžovými nápisy a podoba kola přesně odpovídá obrázku, který pod článkem zveřejňujeme. Majitelka si kolo navíc opatřila reflexními stříbrnými trubičkami, které umístila na každý drát. 

Pokud jste ho od 11. března viděli ve městě a jeho okolí, bylo vám nabízeno, a nebo víte o někom, kdo si právě takové nově pořídil, zavolejte nám na naši bezplatnou linku 158 a my si jeho původ prověříme. Děkujeme předem za spolupráci, a to zejména jménem okradené majitelky, kterou tato událost  opravdu velmi mrzí.

16. 3. 2022
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

odcizené  elektrokolo

odcizené elektrokolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem