Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměřili se na auta

CHOMUTOV - Násilník dopaden, Krádež v šatně.... 

Zaměřili se na auta
Trojice obyvatel z Klášterce nad Ohří kradla motorová vozidla. Muži ve věku 30 a 32 roků a 27letá žena mají na svědomí celkem šest aut. Pracovali převážně podle stejného scénáře. Vnikli do auta, prohledali ho a nalezené věci prodali dalším lidem. Pak přejeli do obce na Lounsku, kde čtyři auta rozebrali a díly prodali do sběrny surovin. Jedno vozidlo skočilo u nového majitele, poslední pak odstavili na neznámém místě. Majitelům vznikla škoda za téměř 190 tisíc korun. Jeden z mužů si obvinění z krádeže již převzal, na ostatní stejné obvinění čeká. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Násilník dopaden
Chomutovští policisté pátrali po totožnosti útočníka, který před časem napadl, před budovou místního divadla, mladíka. Rány pěstí do hlavy způsobily zranění, které si vyžádalo ošetření u lékaře a následnou neschopnost. Z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví byl obviněn 18letý mladík z Jirkova. Co ho k tomuto jednání vedlo, policie nadále vyšetřuje.
 
Krádež v šatně
Na svou neopatrnost doplatil zaměstnanec firmy v klášterecké průmyslové zóně. V pánské šatně si totiž odložil peněženku a odešel. Neznámý pachatel využil této skutečnosti a portmonku odcizil. Kromě peněz přišel majitel i o osobní doklady a platební kartu. Po pachateli pátrají policisté.
 
Napadl družku
Chomutovští policisté přijali oznámení, že v bytě na sídlišti dochází k napadání ženy. Když přijeli na místo zjistili, že 33letý muž udeřil svou družku několikrát do hlavy a přes ruce. Známá, která přišla na návštěvu zavolala záchranku, která ženu odvezla na ošetření. Útočník z bytu, před příjezdem policejní hlídky, utekl. Dle lékařské zprávy si zranění vyžádá několikatýdenní léčení. Za trestný čin ublížení na zdraví hrozí pachateli až tříletý trest odnětí svobody.
 
02.11.2010
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem