Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměstnanec neodváděl daně

ÚSTÍ NAD LABEM - Zaměstnanec odpovědný za ekonomiku organizace neodváděl daně za zaměstnance. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 44letého muže pro trestný čin Neodvedení daně, pojistného na sociální zabezpečení a podobné povinné platby. Obviněný jako osoba odpovědná za ekonomiku organizace  9 měsíců neodváděl povinné platby za zaměstnance, a to i přesto, že tyto platby jim byly pravidelně strhávány z mezd. Svým jednáním způsobil škodu kolem 403 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let nebo zákaz činnosti.

Z bytu zmizel mininotebook
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v Chlumci v ulici Cyrilská vloupal do bytu v panelovém domě, ze kterého následně odcizil mininotebook a  mobilní telefon v hodnotě kolem 15 tisíc korun.

Zloděj kradl kabely
Policejní komisař zahájil trestní stíhání 33letého muže pro trestný čin Krádeže. Obviněný společně se dvěma dalšími pachateli z mostní konstrukce odcizil 208 metrů měděného kabelu. Poškozené společnosti tím způsobil škodu kolem 27 tisíc korun. V minulosti byl již pro obdobnou trestnou činnost nepodmíněně odsouzen.

Krádež kola
Neznámý zloděj v průběhu poledne ve Všebořicích v ulici Hornické domy vnikl do sklepní místnosti panelového domu, odkud následně odcizil trekingové kolo v hodnotě kolem 13 tisíc korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 6.-7.4. ve Všebořicích v ulici Lipová došlo k odcizení vozidla VW Golf, červené barvy, rz: 4U9 74-06, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Ústí nad Labem 8. dubna 2010

vytisknout  e-mailem