Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zaměstnanec obviněn z krádeží

ÚSTÍ NAD LABEM - Místo, aby krádežím předcházel, tak se jich dopouštěl sám. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 28letého muže pro trestný čin Krádeže. Obviněný v průběhu zhruba dvou měsíců jako zaměstnanec bezpečnostní agentury při výkonu zaměstnání, ale i mimo něj z prostoru meziskladu velkoobchodu odcizil několik kartonů různých druhů cigaret. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 174 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Krádež tašky
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže tašky v obchodním centru. Dva podezřelí (žena 39let, muž 19let) kolem oběda využili nepozornosti obědvajícího muže a odcizili mu tašku s oblečením a mobilním telefonem. Majiteli tak způsobili škodu kolem 15 tisíc korun. Za uvedené jednání jím hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež peněženky
Dosud neznámý pachatel včera v odpoledních hodinách v restauraci Na Růžku okradl návštěvníka, kdy mu v nestřeženém okamžiku z kapsy vytáhl peněženku s doklady, platební kartou s PIN kódem a finanční hotovostí. Následně mu po pár minutách z platební karty vybral částku 4 tisíc korun. Zloděj mu tak  způsobil škodu kolem 6 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 24.8.2011

vytisknout  e-mailem