Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Zaměstnankyni restaurace přepadli po zavírací době

O pořádný psychický šok devětatřicetileté zaměstnankyně restaurace v ulici Na Viktorce v Praze 3 se v úterý dne 19. srpna v nočních hodinách postarali dva policii dosud neznámí muži 

Krátce po dvaadvacáté hodině, tedy těsně po zavírací době, nasazovala devětatřicetiletá zaměstnankyně restaurace ochrannou mříž na vstupní dveře, když ji kontaktovali dva neznámí muži s tím, že chtějí koupit cigarety. Sdělila jim, že je již zavřeno a uvnitř mají pouze automat. Muži jí tedy dali drobné a ona se chystala, že jim pro cigarety dojde. Oni ale využili situace a povalili na ni mříž, až upadla na zem. Následně ji zatáhli dovnitř restaurace, kde jí svázali ruce a nohy a páskou přelepili ústa. Za barovým pultem pak odcizili tržbu ve výši kolem 23 tisíc korun a z místa odešli. Ženě způsobili poranění na ruce, takže skončila na ošetření v nemocnici. 
Policie nyní pátrá po dvou mužích ve věku kolem 30 let, kteří v době přepadení hovořili plynule česky bez přízvuku. Pokud by byli dopadeni, hrozí jim za loupež až 10 let odnětí svobody.  

vytisknout  e-mailem